Palóc kékfehér

07-kekfesto-szoknya

Palóc kékfehér

A modern nő számára tervezett hordható, kényelmes öltözet, nemes és természetes alapanyagokból. Ez a viselet könnyed eleganciát teremt viselője számára akár az egyszerű hétköznapokon is. Szeretem és tisztelem a hagyományt, ezért sokszor csempészem be az öltözeteim szabásvonalaiba és díszítéseibe a tradicionális formákat és díszítményeket. 

07-kekfesto-paloc-viselet

Kovács Miklós kékfestő, a Népművészet Mestere hagyományos anyagait használom, mivel az alapanyag mintázata különlegesen érdekes, izgalmas, ezért csak színes gépi tűzéssel teszem még varázslatosabbá a rövid szoknyát. A kékfestő szoknya szépségét még jobban kiemeli a megvillanó fehér kézi horgolással díszített alsó szoknya. A fehér lenvászon testhezállót elegánssá és ünnepivé teszi maga a díszítmény, a kézi horgolás. Az újragondolt forma egyedi és különleges megjelenést ad viselőjének akár a mindennapokban is.

07-feher-ing-paloc-diszitve

Mivel a ruhák egyedileg és egyéni méretre készülnek, ezért a rendelés esetén kérlek, mindenképp vegyük fel a kapcsolatot: e-mailben vagy a rendelés menüpont alatt is. Köszönöm!

07-kekfesto-szoknya-alsoszoknya

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>