Vásárlói vélemények


Enikő

Drága Ircsi!

Köszönöm…köszönöm….köszönöm Istennek,hogy ÖN ilyen csodákat alkot!!!! Nagy izgalom volt bennem mikor most este kibonthattam a csomagot, mert a napi futkosásba ilyen eseményt nem “szúrunk” bele. Annak meg kell adni a módját. :)

Belebújtam, és mint a népmesében a mesehősnő úgy éreztem magam…. Bámulatos az az energia, amit adott máris ez a ruha, szívem csordultig telt! Az ajándék zsebkendőnek külön köszönet, nemes gesztus. Gyönyörű. Nagyon örülök, hogy megismertem.

Ildikó

Megérkezett a csomag, és a ruhák pontosan olyanok, amilyennek elképzeltem. Elég igényes vagyok, de ezek tényleg nagyon-nagyon szépen kidolgozott darabok. Köszönöm szépen, Isten fizesse meg, még az árán felül is.

Vanda

Már volt alkalmam felvenni az inget nem népi közegben és ott is tetszett! Köszönöm!

palócviselet

Judit

Ez valami gyönyörűséges!!!! Egyszerűen elmondhatatlanul szép, máris imádom.

Nagyon tetszik!! Nagyon szépen köszönöm!

Márta

Kedves Ircsi!

Nagyon szép lett, pontosan ilyet szerettem volna! Minden tekintetben tökéletes, csodálatos. Köszönöm a hasznos kezelési útmutatásokat is.

Szonja

A Mesterségek Ünnepén vett gyönyörű viseletemet nem Palócföldön, hanem az Őrségben és a Felvidéken avattam fel. Imádom a ruhát!

palócviselet

Erzsébet /Németország/

Kedves Feherne,

Megerkezett a szép csomag! :-)

Szeretetel üdvözlöm, Nagyon szeretem az ön munkajat!

Éva:

Kedves Ircsi!

Jaj, nagyon tetszenek a szoknyák, épp ilyenre gondoltam, minden tökéletes. nagyon szépen köszönöm. További minden jót kívánva!

Lujza nagyi:

Köszönöm! A kis blúz csodás Flórán, mindenkinek nagyon tetszett. Szombaton a Táncházban nagy sikere volt!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>